Не, не съм с най-големият таблет, забравих да смомена това. Размерът ми е "small", активната ми зона е с размера долу горе на картичка, което може да звучи малко, но не е.. Поне за рисуването, което го използвам аз като начинаещ дигитален художник, по-голям само би ми пречело. Разбира се, ако се търси за чертежи и някакви страхотни резолюции по-голям би бил полезен.
Под активно поле разбирай полето, което ще ти отговаря на полето, което е на екрана, тоест пропорционално екранът ти е изнесен смален на таблета и там си оперираш с писалка/пръсти.
Препоръчвам ти го, защото са голям кеф, а пък на мен са ми ги препоръчвали добри дигитални художници, използващи дори по нисък клас Wacom. Има си драйвери, има си малко туториълче с нежен женски глас, има си кабел с USB вход, има си хиляда и не помня вече си колко нива на чувствителност при натиск, всичко е опростено, удобно и функционално, буквално ще рисуваш на десетата минута след като разопаковаш таблета...
Коледа е идеален момент за такава глезотия, миналата година по същото време си го подарих.

Голяма реклама направих. :Р