Бисери от коментарите под произведенията

Автор Тема: Бисери от коментарите под произведенията  (Прочетена 64713 пъти)

argonyk

• Маниак
  • Публикации: 56
Re: Бисери от коментарите под произведенията
« Отговор #105 -: 02 Август 2012, 23:38 »
 Enena (Елена Нинова):    2-08-2012г. 23:31
Дано пък надникнем в КОМЕНТАРИИТЕ и се сетиш за мен.Звъня на скайпа оставам съобщение но нищо.Знам че си заета да пишеш и това че пускаш преводи и снимки вьв фейсбук ме успокоява че си добре.Прочетох и за където и много ми хареса и се сетих за Алкала......и за други неща Либсваш му ту ,но Испания ,ще бъда откровена Не.НАСТРЪХВАМ като се сетя че ще се връщам там дори и за кратко време.Цункам те

argonyk

• Маниак
« Отговор #106 -: 19 Август 2012, 11:04 »
 nininini (Нина Иванова):    19-08-2012г. 10:55
Вие наистина сте фантаст..., японци - да..., но има и цунами...!!!

argonyk

• Маниак
« Отговор #107 -: 20 Август 2012, 23:21 »
 ekstasis (МихаилЦветански -Огнян Пожаров-):    20-08-2012г. 23:05
Благодаря ви,Минка,Ласка,Нина,Милан,Сиси...
Антоан, ти си човекът, който ми дарява надежда да се боря с виртуалните зверчета тук.Ако можех,бих им изял злобата за десерт...
Никифоров, ходи си при идеалните стихове в трънките. Ако ти си "поет" аз не искам да се докосвам дори до това нарицателно...По добре да умра, отколкото да се сравнявам с теб....Ти си велик трънкар и бодеш баба си в безсънните си нощи...

LeChevalier

• Луд форумджия
  • Публикации: 181
« Отговор #108 -: 08 Септември 2012, 09:22 »
"Лицимер" и "съжеление" най-вероятно не са печатни грешки. Не може за всичко да е виновна клавиатурата. А и не пречи човек да си прочете написаното и да си го поправи, преди да го пусне.

LeChevalier

• Луд форумджия
  • Публикации: 181
« Отговор #109 -: 08 Септември 2012, 18:20 »
Цитат
"Лицимер" и "съжеление" най-вероятно не са печатни грешки. Не може за всичко да е виновна клавиатурата. А и не пречи човек да си прочете написаното и да си го поправи, преди да го пусне.

ба...
откъде тая сигурност - какво може и какво - не?

Бих ти обяснил, ама ще кажеш, че не съм прав.  :D

Otklonenia

• Маниак
  • Публикации: 92
« Отговор #110 -: 18 Октомври 2012, 12:28 »
"АВТОГОЛ"
(отпървом  забравих  да  го  озаглавя)

"Като не мога да вляза в историята със стиховете си, да вляза с това си определение за нея." - Ангар (Ангел Чортов), под произведението си "Историята е пръдла"

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=289643

Повърхностният  (психо)логически  анализ  на  двете  умозаключения  в  светлината  на  тяхната  корелация  сочи  към  извода, че  авторът  им  копнее  да  бъде  пръдня, с  извинение  за  словоуханието.

Но  млъквам  вече...  :shock:     
« Последна редакция: 18 Октомври 2012, 12:43 от Otklonenia »
S

Ангар

• Луд форумджия
  • Публикации: 158
« Отговор #111 -: 22 Октомври 2012, 10:04 »
Не да млъкнеш, а въобще не трябваше да се обаждаш, Отклонения. Защото анализът ти на коментара ми (а анализ на стихотворението ти въобще не правиш), е наистина много повърхностен.
Но "повърхностен" е меко определение - той е просто гаден.
В коментара ми, както правилно си цитирал, е написано: "Като не мога да вляза в историята със стиховете си, да вляза с това си определение ЗА НЕЯ." 
А ти го коментираш, сякаш определението, дадено за историята, се отнася за автора. Сякаш е написано: "Като не мога да вляза в историята със стиховете си, да вляза с това си определение ЗА МЕНЕ."

« Последна редакция: 26 Август 2013, 08:33 от Ангар »

Otklonenia

• Маниак
« Отговор #112 -: 22 Октомври 2012, 10:29 »
Тук  темата  е  за  бисерите  сред  коментарите. Ако  исках  да  правя  анализ  на  произведението  ти, щях  да  ти  го  напиша  под  него. Казват, че  човек  каквото  си  направи  сам, друг  никой  не  може  да  му  го  направи. Да  беше  мислил, преди  да  мислиш. Приятен  ден!
S

Otklonenia

• Маниак
« Отговор #113 -: 22 Октомври 2012, 12:46 »
Ах! - ама  Вие  сте  бил  и  поет...  :shock:
S

silvina84

• Глобален Модератор
  • Луд форумджия
  • Публикации: 226
« Отговор #114 -: 22 Октомври 2012, 13:57 »
Не се допускат личностни класификации. Моля, върнете се към темата.

Aoi

• Редовен посетител
  • **
  • Публикации: 16
« Отговор #115 -: 14 Ноември 2012, 21:57 »
 :D :D :D
No matter how subtle the wizard, a knife between the shoulder blades will seriously cramp his style.

djudjii

• Новак
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #116 -: 22 Август 2013, 17:44 »
Dobreeeee :D ( izvinqvam se za latinicata ) ta tova, ako ne pazq, za kakvo sa mi ostanalite ne6ta ;) Grebvam si ot mumificiraloto ne6to i zabarkvam magii na razni zakoraveli :D :D  :shock:

perperikon

• Форумен лъв
  • Публикации: 623
« Отговор #117 -: 30 Септември 2013, 14:05 »
Да извадим темата от нафталина, че като гледам колко "мат`риал"  се е събрал...

Не бях чела такъв оксиморон между еротика и сатира...

Аха, ако оксиморон значи кръстоска, значи ли, че оксиморонирам е глагол, свързан с... ъ-ъ, как да го кажа културно... а бе с възпроизводството?...  :)
Ако видите утре в новините човек пред Министерския съвет с плакат "Да ти оксиморонирам правителството, Орешарски!", значи езикът ни е жив и се развива!
В тази връзка се сещам, как бяха помолили проф. Владко Мурдаров да вземе страна по "екзистенциалния" въпрос Отъпквам или Утъпквам. Човекът разясни, че като е с О, значи и плитко - "Отъпквам снега", а като е с У, значи е дълбоко - "Утъпкани пътеки". Веднага насрещната страна контрира - "Добре де, а защо тогава Онождам е с О?" Сетих се, защото и Оксиморонирам е с О, та...

« Последна редакция: 30 Септември 2013, 15:58 от perperikon »
Един IP адрес - един глас за произведение!

toxin

• Публикуващ редактор
  • Маниак
  • Публикации: 55
Г-н Порчев, бъдете сигурен, че достойно заехте място в тази шайка тормозещи почтените поети пОмияри и че следващия път, когато се "броят пилците", вие също ще бъдете "насаден на пачи яйца" и името ви ще се спряга наред с останалите врази (да ме прощават някои от тях, бях забравила имената им, злото да ги забрави!)

kasius

• Луд форумджия
  • Публикации: 123
 Schastlivec (Любомир Димов):    7-05-2014г. 06:07
И ти си от шайкага пумияри които мърсят откровенияга и света.Повече съм от убеден че за такива сателити като теб и твоите покровители място при нас няма.Жалка мижитурка която няма куража да застане като мъж срещу мен.Порчев- фамилия и животно които вонят.По природа сте отблъскващи и зли.Съберете се с Шейтанов и другите капацитети и елете във Варна ще ва посрешна на вълнолома подобаващо и достойно .Вода има за всички .

:occasion5: :occasion7: :occasion7: :occasion4: :occasion5: :wav: :smilebox: :banghead: :banghead: :banghead:

: ??:??