18.07.2013 г., 0:18 ч.

Борба 

  Поезия » Друга
371 0 0

 Б О Р Б  А

  

Живеем във време,
с души пълни с прокоба,

и се борим единствено и само със злоба.

Животът е труден, оставаме все по-малко

и вместо подкрепа посрещаме ритници

и удари ответни.

Направо е жалко!

Що за кучешки живот е това!

Не е живот, нито съществуване,

това си е изцяло погубване!

ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ, БРЕ ХОРА!

Вие сте дяволи сеещи единствено прокоба.

В бели дрехи сте облечени сега,

но отвътре сте празни като чаша без вода!

© Десислава Любомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??