17.04.2019 г., 7:51 ч.  

Дарина 

  Поезия » Любовна
553 0 0

Дарина Дарина сладка като малина.

Срещам те аз и изгрявам в екстаз,

приближаваш се ти и учестено сърцето кънти,

поглеждаш ме ти и забравям за вси,

защото времето спира за мен.

Отдалечаваш се ти и залеза идва за мен,

защото ти си моя изгрев и залез.

 

Дарина Дарина повтарям си аз

и искам да го изкрещя на целия свят.

Нахлуваш в сънищата ми

със скоростта на светлината.

Въртиш се в мислите ми така

както земята не спира да се върти.

Когато си наблизо Раят сякаш ме зове

и готов съм аз да го превзема

гледайки твоето лице.

 

Дарина, Дарина от момента в който те зърнах

в живота ми се появи Aнгел,

Aнгел който да ме вдъхновява.

Знай ,че където и да отидеш

едно сърце ще бие на твоята честота.

 

 

© Владимир Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??