13.03.2017 г., 15:13 ч.  

Екзекуция 

  Поезия » Пейзажна, Философска
358 1 2

Немислимо падат куршуми,
барутно вледеняват сърцата.
Но по-леко раняват от думи -
кървясало-бледни остават.

 

Ледният вятър пронизващ
оковава крилете-души.
Примки поставя нестихващ -
екзекуция ярко пламти.

 

Палачът грамаден, маскиран,
замахва веднъж над добрите.
От раз погубва в неспира -
бълнува зловещо неслисан.

 

Екзекутори дребни се виждат
в огледало богове на слугата -
той се хладно усмихва
и приема куршума-награда.

© Княгиня Нощ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??