24.06.2017 г., 17:38 ч.

Еньовден 

  Поезия
285 2 11

 

Билки омайни
от нощните тайни 
плахо надничат...
Вещици бродят 
към извора ходят 
и бурно обичат...
Ражда се празник
в цвете - омайник
дъгата сияе...
Мома самодива
песен излива
над облак играе...
Магия се ражда
и огън подклажда 
в света на душите...
Песен се лее,
радост живее
в дома на мечтите.
Празник е светъл
и грее небето
в празнична радост.
Билки събира
в поточе извира
бликнала младост...
Извива се песен, 
денят е чудесен -
красиво момиче...

Празник е чуден
и в цвят пеперуден
утрин облича...

 

23.06.2017г.
Бадемов Цвят

 

 

 

 

© Mimi Ivanova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??