22.07.2016 г., 22:46 ч.

Грях 

  Поезия » Друга
480 0 2

Грях

 

Сблъсък на титани.

Дуелират се сърцето и умът.

Вяра изкована в страдание...

миг изгубен от разкаяние.

 

Разярен като мнима опасност,

облакът прахосва своя шанс.

Хвърлен по океанското течение,

в любовта намира избавление.

 

Безмълвно дави се зората.

Със срама на своя грях.

Образът ѝ закован в рамка,

красотата служи за примамка.

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??