26.10.2018 г., 22:01 ч.

Хвърлен камък 

  Поезия
630 2 2

Минава ли болката с времето,

кажи ми?

Минават ли огорчение, разочарование,

страх? 

Забравят ли се веднъж едни думи

изречени?

Ще угасне ли убидата, някога,

питам аз?

Сърцата ни създадени са до сетен дъх

да бият...

ала душите ни носят тежкия товар..

Връщане обратно, ти кажи ми,

има ли...

на камъка, който хвърлен бе

във прах...?

© Периян Байрамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??