10.10.2017 г., 11:21 ч.

Игра на думи 

  Поезия » Любовна
643 0 0

Игра на думи

 

Отряза крилата на птица,

без нож.

Застреля ангел,

без пистолет.

Изпепели град с думи…

“Върви!”

“Не те обичам вече!”

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??