17.05.2018 г., 21:43 ч.

Искра 

  Поезия » Любовна, Пейзажна, Философска
622 3 3

Когато падне нощта
и погаля косите на вярата,
плъзват се тръпки тъга -
вечност целувките нямаха...

© Княгиня Нощ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??