8.09.2016 г., 18:13 ч.

Контраст 

  Поезия » Друга
774 0 1

Контраст

Безмълвно нижат се редовете.
Драскат пространството празно.
Свързват помежду си две вселени.
Коя от коя по-жестока - хиени.

Стих без заглавие.
Прeчиства  тайно затишието.
Обърната часовниковата стрелка,
опъва тетивата на лъка.

В едно лудо преследване.
Срещат се ангели и демони.
Предателството превърнато в страст,
води до пълен контраст.

 

© Иван Чорлев Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1343 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??