17.08.2017 г., 23:15 ч.

Лято в любов 

  Поезия » Любовна
406 0 0

Лято в любов 

 

Не могат да се мерят

с твоя аромат

всички розови градини,

нарисувани от художниците

в стихове на влюбен поет.

 

Тъмна гора.

Безброй гласове,

звучащи наоколо,

но търсещи само един,

за да изчисти шумата.

 

Дълбока лятна нощ.

Пламти ярък цвят

и расте с ангелски крила,

разпръсва мъглите, ветровете, 

зашива разкъсани сърца. 

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??