23.01.2022 г., 20:55 ч.

Любима 

  Поезия » Любовна
766 2 3

По стъпките на вятъра

следите ти разкривам.
Във всяка капка дъжд
лицето ти откривам.
Разпитвам минувачите,
те нищичко не знаят.
Усещам те до себе си,
на теб светът ухае.
Навярно си изгубена
в галактика незрима,
но тук витаеш влюбена,
защото в мен те има.

 

© Георги Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??