2.06.2015 г., 22:27 ч.  

*** 

  Поезия » Любовна, Друга
1143 0 0


***


Дни изпълнени с безразличие
бледнеят в сивота.
Тънат улици в забрава,
а някога играеха деца.


С ожулени колена и весели лица,
и бузки зачервени от игра.
Търсейки своя път през брода,
на лист хвърчащ пишещи своята история.


Мечтите оттогава изоставени,
викат безпомощно в нощта.
Пропаднали в дълбока яма.
А някога играеха деца.

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??