22.06.2022 г., 11:43 ч.  

Моя няма любов 

  Поезия
597 0 2

 

Аз искам, любов,
да политна наравно със птиците.
За да пусна в твойто гнездо
клонка, в знак на примирие.

После искам, любов,
в едно да се слея със вятъра.
За да може мойто, невидимо аз
приспивно да гали по клоните.

А после искам, любов,
незабавно да стигна до Слънцето.
За да видиш залез със цвят на любов
и да копнееш лъчите на изгрева.

© Лъчан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??