26.07.2016 г., 9:55 ч.

На раздяла 

  Поезия » Любовна, Друга
543 0 1

На раздяла

 

Пулсират нервно клепачите.

Докоснати от ледена суета.

Желанията мираж - оазис в пустинята.

Думи неизречени, гният в тинята.

 

Препускат песъчинките.

Реката оставила ги е сираци.

Крепостта със срутена стена,

платила е висока цена.

 

Дъхът затаен.

Присъствието слабо.

Запаметен един момент,

от тон фалшив на диригент.

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??