7.07.2016 г., 12:03 ч.  

(НЕ)познато място 

  Поезия » Друга
420 0 1

(НЕ)познато място

 

Стар, съмнителен плик,

а в него - намачкана хартия.

Спомен, заличен от праха,

предвкусва своята магия.

 

Снимка от детството.

Огледало на реалността.

Тичахме дрипави и боси,

ала със здрави сърца.

 

Тъне дворът в забвение.
Удавен от присъщата си кръв.
Някога любимо място.
Днес сюрреалистичен сюжет.



 

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??