28.09.2016 г., 20:17 ч.  

Незнайни мечти 

  Поезия » Пейзажна, Философска
405 1 8

Погубени, забравени или бракувани,
мечтите таяха се в съзнанието мъртво.
Сълзите тайно се явиха, козируваха,
тялото на песента на място издъхна.

 

Ала мен не погали ме знойният пламък,
незнайните мечти се не появиха.
Спомних миговете на копнежа жарък
с магнитни цветове душата ми обагриха.

© Княгиня Нощ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??