21.01.2016 г., 17:44 ч.

Обичам те такава 

  Поезия » Друга
1363 2 2

Обичам те такава:
мъдра и разумна.
Обичам те когато
си истинска и чудна.
Обичам те такава:
чувстваща, творяща.
Обичам те когато
очите са искрящи!
Обичам те такава:
искрена и пряма.
Обичайки съзнавам
колко беше права!
Обичам те такава,
пораснало момиче!
Обичам те безкрайно,
прелестна сестричке!

© Денис Олегов Всички права запазени

На СХ

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много искрен и прочувствен стих! Поздравления, Денис!
  • Денис, това е много мило посвещение. Чисто, спонтанно, неподправено.
Предложения
: ??:??