4.07.2017 г., 9:14 ч.

Обречени 

  Поезия
369 0 0

Обречени
 


Затвориха спасителните брегове,
лодките лутат се в кръг.
Тегне грехът в сърцата,

причинили болка, а после изчезнали.

Акулите точат зъби,
свили надменно очи.
Усещат, че ще хрупат
кървави сълзи.

Стонове обречени,
неискрени души.
Все победители,
но вечно загубили.


 

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??