16.01.2010 г., 14:34 ч.

Обърна ми гръб 

  Поезия » Любовна
807 0 2

Обърна ми гръб

 

Обърна ми гръб, когато за тебе

по цели нощи не спях.

Обърна ми гръб, когато за тебе

в огъня на любовта горях.

 

Обърна ми гръб, когато поисках

твоята нощ да превърна в ден.

Обърна ми гръб, когато поисках

искрица любов да дадеш и на мен.

 

Ти се присмя на моята глупост,

наивница виждаше в мен.

По-силна беше твоята гордост,

а сърцето ти - камък студен.

 

Така се разминаха нашите друми.

В мълчание сведохме с тебе глави.

Излишни бяха всякакви думи,

затова и до днес сме сами.

© АнеблА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • За съжаление жените сме по-склонни да правим жертви в името на любовта... или може би по-смели, когато искаме този срещу нас да разбере, че държим на него. Поздравления и от мен, хубав стих.
  • Поздравления,красиво е, макар и малко тъжно.
Предложения
: ??:??