22.08.2020 г., 1:22 ч.

Опиат 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
703 1 0

Преди теб не пиех… много.

Нямах такова желание.

Колкото за настроение.

Ала в мислите ми днес

само споменът за теб остана.

Откакто те познавам

изпитвам неописуемо желание

да се опиянявам до безсъзнание!

Целувките, твои, бяха мой опиат,

но вече те няма…

Сега само искам да пия,

до забрава… да се напия.

И щом задръжките паднат,

пак ще те моля,

забравила за гордостта,

между опиянение и пиянство,

отново да бъда твоя…

© К. Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??