16.09.2016 г., 15:25 ч.  

Откровение 

  Поезия » Любовна
439 2 11

Ти, сладострастна моя отрова,
ще ме повлечеш ли към невиждани звезди?
Да се скрием в тъмна нощ и да отпием 
заедно от виното на възкресението,
в същата тази странна галактика от
тежкокрили мечти.
Ще те чакам тази вечер с взор към 
последната звезда - тази на Откровението!

© Княгиня Нощ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??