29.07.2018 г., 1:15 ч.  

Откровение на Валентин Касабов към Сидеров 

  Поезия » Хумористична
569 0 0

"Ако защитаваш този бизнесмен* -

ще си здраво натупан от мен.

Какво ми се перчиш ти тук,

ще ти покажа аз юмрук..."

© Георги Всички права запазени

*Кирил Домусчиев

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??