17.11.2016 г., 21:55 ч.

Пеперуди 

  Поезия » Любовна, Пейзажна
322 1 5

Зелените ти очи ми се усмихват лъчезарно,
побягва слънцето радостно по тях.
Усмивките ти нежни пламенно омайват,
любовта разпръсква се в стил на галеща жарава..

© Княгиня Нощ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??