13.09.2016 г., 20:51 ч.

Последни думи 

  Поезия » Друга
312 0 0

Последни думи

Тежко е сбогуването.
Разделя се дъбът със ствола.
Падат смъртоносно гнездата,
звучи потискаща соната.

Липсва сладката просъница.
Насладата с брадва отсечена.
Ревността ражда земетресение,
не е обикновено явление.

Изкушението историята си не знае.
Забранен е полетът на врабчето.
Животът дава уроци...
Ще промениш ли старите пороци?

 

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??