11.06.2020 г., 17:14 ч.

Право на овладяване 

  Поезия » Любовна
444 0 0

    Вятър без посока позволява ли

    на сърце изгарящо да го обича?...

    Ако пожелаеш леденото в мене някога,

    с огнен лед ще ти се вричам...

 

    Позволява ли сърце изгубено,

    в дъжда да бъдем заедно забравени?...

    Ще открием в мрака красотата,

    дълбоко скрити от предатели.

 
    За хората, напразно живяли,

    не обичали студа и топлината.

    За очите слепи да покажем

    любовта в дъжда на самотата. 

© Никол-валери Тошева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??