25.02.2018 г., 16:36 ч.

Преди или след? 

  Поезия » Еротична
999 0 0

"Обичам те"

Кога предпочиташ да го чуеш? 

Преди да изчукам тялото ти

Или след това? 

И не че има някакво значение 

На сутринта душата ти ще е отворена 

Пред мен

Точно като краката ти 

Предната вечер. 

© Елена Галева Всички права запазени

.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??