16.11.2016 г., 12:31 ч.  

Странница 

  Поезия » Пейзажна, Философска
383 1 5

Страннице, скитаща сред самотни планини,
заварвам те, загърната с прощален плащ.
Сивотата на деня приканва със смирени очи,
води те към дълбокия си философски хлад...

© Княгиня Нощ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??