26.08.2017 г., 22:05 ч.

Светлина 

  Поезия » Любовна
333 0 0

Светлина

 

Намери цвете в мрака,

потърси и срещна...

скитаща, самотна сянка,

замък построи

от срутена барака.

 

Есенна роса,

нашепва безброй мечти,

наблюдава звездите.

Плахо отворена врата,

течение, спусната коса.

 

Нека бъда книга,

която само ти,

само ти четеш.

Погледни през корицата,

бяла чучулига.

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??