18.05.2007 г., 9:24 ч.

СЪН 

  Поезия
569 0 8
 

Не зная кой си, но те чувствам,

далече си, не виждам твоя лик...

И сляпо в сънища се впускам,

в развихрени фантазии и блян!

Стремя се да докосна нежно

очите ти и всичко живо в теб,

с ръка мечта да нарисувам

копнеж да изградя в мен!

Сърцето тупка озарено

от твоя поглед мил, смирен

да би желал в тоя миг небето

да се разтвори и прегърне

с ласка нежна теб и мен!...

А аз не зная кой и откъде си...

но зная, че разбрах какво е туй любов!

В съня ми може би... но бе Любов!!!!

© Деси Инджева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??