20.09.2019 г., 16:40 ч.

Сън 

  Поезия » Любовна
402 0 0

 

Затвори очи и послушай тишината,

не ги отваряй ,искам да те разведа

 из моите мечти ,не се бой от тъмнината

не е страшна тя, докато сърцата ни туптят.

 

Затвори очи и послушай тишината ,

не се бой ,сами ще изградим света!

Събуди въображението си 

 виж невиждани неща ,

затвори очи ,не гледай реалността.

 

Затвори очи ,не ги отваряй ,

красотата ще изчезне ,

ще се появят мъката и безнадежността,

ще видиш че мен ме няма,

ще видиш несправедливостта на света.

Затвори очи и послушай тишината 

ти си тук ,а аз в съня!

 

© А.С.М Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??