17.04.2015 г., 19:53 ч.

Сън 

  Поезия » Любовна
454 0 0

Сън


Всяка вечер с мисъл за теб заспивам
и от любов е осеяно сърцето ми.
Усещам, вече затварям очи,
замечтан отново да зърна усмивката ти.


Ето, там на поляната от рози
мелодийка нежна звучи,
ти се появяваш като ангел небесен
и разкъсваш оковите, пленили душата ми.


Хванати за ръце,
вървим по пътеките прекрасни.
Вятърът вее косите ти,
докато ме разтапяш с целувки страстни.


Утро е... слънцето изгрява.
Ти изчезваш, вече те няма.
Проклинам всеки нов ден,
защото в него теб те няма.

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??