9.10.2016 г., 16:55 ч.  

Съзвездие 

  Поезия » Любовна, Пейзажна
516 2 4

Ти – звездата на необятното фикционно небе,
простираш се сама отлъчена от Хера.
Моето божествено любовно цвете,
белегът в сърцето ми никой не ще отнеме.

 

Ти – моята половина от душата,
дар нежен, примамлив и съдбовен.
Ангел паднал си пред мен, а кръговрата
предизвиква ме с поглед безвековен.

 

Ти – любимо мое съзвездие на нежността,
протягам ръце към теб, за да те обхвана.
Ти – божествена проекция на любовта,
бягаш с име плахо – Падаща Звезда..!

© Княгиня Нощ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??