1.08.2020 г., 10:36 ч.  

Танцувай с мен! 

  Поезия
461 1 2

Прегърни ме!
Ела и целуни ме!
Отпусни се...
И в ритъма му пренеси се!
Душата ми във плен...
Ела, танцувай с мен!

 

Завърти ме...

И към теб притисни ме...
Помежду ни пламва страст...
Двама ни плени във власт...
Съдбата има свой план,
улови ни в любовен капан!

 

Телата ни в синхрон,
с музиката в унисон!
Ставаш все по-властен,
омагьосваш с поглед, страстен!
Да танцуваме двама в нощта
на крилете на любовта!

© К. Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??