19.03.2020 г., 0:38 ч.

В търсене 

  Поезия » Друга
433 1 0

Разлиствам сърцето,

разлиствам чувстава стари и нови...

Разлиствам душата,

старателно.. после се губя в ума ти..

Незнайно защо 

се опитвам да стигна до белези, рани..

Навярно си мисля,

че там е ключът на твоите тайни...

Разпалва се огънят,

дълго държан зад решетки коварни.

Заплашва да лумне

в пожари..опасно достигащи мене.

Разлиствам във търсене

на отговори...причини, терзания..

Разлиствам, спомени..

в измамни..нереални очертания..

Огънят достига ме

тихо примамвайки в бягство.

Губя ли, всъщност себе си

в търсене на грешното място..?!

© Периян Байрамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??