13.03.2005 г., 20:04 ч.

Време за раздяла 

  Поезия
1224 0 2
И ако чашите са празни,
но не по празни от душите,
то всичките надежди са напразни,
дошло е време двамата да си вървите!
А вечните молитви безотказни,
трябва  може би  да прекратите!
И, щом се гледате с очи омразни,
време е и двамата да си вървите...

© Катя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??