7.12.2019 г., 19:23 ч.

Вълшебник 

  Поезия » Друга
355 0 2

ВЪЛШЕБНИК

 

Когато те „прегърне“
някой напълно непознат,
разбирайки те без да съди,
като всички други на инат.
Когато интересува се
от тъмнината ти... 
Посред нощ е там,
изслушвайки откачените ти
шизофренични излияния. 
Когато някой е чистосърдечен,
дарява ти подкрепа. 
Чудат вълшебник е!
Реално привидение,
в нереалния всемир изтъкан единствено от въжделения. 
Тогава вече... не боли! 
По-близък е до теб,

дори от съшитите ти

многопластови лица! 
В неведение съм,

как бих могла да БлагоДаря... 

 

©Екатерина Глухова
07. Декември 2019г.

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хахаха, Антон, надявам се да нямате нужда от вълшебници! 😉
  • Така е... някои разполагат с вълшебници... пък ние само с някакви третокласни илюзионисти с термор :D
Предложения
: ??:??