26.07.2017 г., 0:52 ч.

Възкресение 

  Поезия » Любовна
388 0 0

Възкресение 

 

Изгубил бях вяра в любовта, 
отрових я, докато закусва.
Гледах безучастно как догаря, 
но...

 

Появи се ти от нищото, 
прегърна ме
и хвърли слънчев прах
върху тъмнината-самота. 

 

Взе сърцето ми, 
сложи го до твоето. 
Затуптяха две ледени кубчета, 
бликна океан. 

 

Какъв е този звън?
Дъждът по цветчетата, отговаряш. 
Не! 
Думите "обичам те"! 

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??