10.04.2016 г., 0:53 ч.  

Знаеш ли? 

  Поезия » Любовна
647 1 2

Знаеш ли, че вечер не заспивам,

преди да кажа тихо "Лека нощ.."?

Знаеш ли,че нощем те сънувам,

прегъщам сълзи, копнея мощ?

И знаеш ли, еднакво мразя и обичам

само там да виждам, че до мен си ти...

и не на яве, а в копнежи да те имам,

знаеш ли как силно от това боли?

Измамен рай са сънищата мои,

илюзии, несбъднати мечти...

но знаеш ли, че искам ги дори тогава,

когато болка причиняват ми..уви..

реалността за нас е друга..

далеч, далеч от мен си ти..

и само в сънищата свои ще те имам..

знаеш ли как силно от това боли?

© Периян Байрамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??