Покажи участието - ЕдинСкитник

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - ЕдинСкитник

Страници: [1]
1
Здравейте,

Прочетох предходните идеи за конкурси в проза. Не виждам смисъл. Не виждам нищо! Виждам няколко автора, които се съревновават помежду си и какво? Всички останали се отдръпват? Защо?

Национални конкурси за проза има слава Богу - и фантастични и любовни и социални и т.н.

Който има желание - участва, някой успява, друг не. Има както субективно мнение, така и независими оценки. Всичко е и въпрос на късмет : дали ще ти се наложат в плюс дадените фактори.

Поздрави от мен!

2
Е ясно, какво пък. Почти бях сигурен в "обезкостяването" на предложението ми. Нормално е конкурсите да бъдат стимул за авторите. От мен толкова. Поздрави на компанията.

3
Имам предложение, което ако бъде прието в Сайта, значи е добро. За да няма сърдити, обидени, недооценени и т.н., предлагам в края на всяка година да се прави последен конкурс, нямащ нищо общо с предизвикателствата. Просто, всички пишещи братя и сестри да изберат най-доброто по жанрове и да стане нещо като " Най-добро произведение за годината", без значение дали то е участвало в конкурсите, или е пуснато на "свободно четене". Така мисля аз. Ако всички са съгласни и не съм обезкостен за грешната идея - моля Админ да погледне, това съобщение.

С уважение : Един Скитник

Страници: [1]
: ??:??