Покажи участието - me6

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - me6

Страници: [1] 2 3 ... 6
1
Е от тези неща , ама хич не разбирам. Децата в махалата ги щтракат , като пианисти. Ама от инат пък няма да си взема друг таблет.  :D

2
Е има някакъв напредък вече е 50/50. Някога ме пуска , някога не. :D

3
Хрома е най-идиотския браузер. Преинсталирах пак , всичко необходимо направих , актуализации и какво ли не. След преинстала заработи малко и пак същото. Дори отказа да инсталира и месинджъра. Инсталирах си Мозилата от нея се влиза. Благодаря за съветите , това ще е малко Хром , малко Мозила. Идиотизъм до шия.

4
lenovo TAB2 A7-30dc това е модела , версия на андроид 5.0.1 , версия на ядро 3.10.54 , това пише в настройките

5
Нищо не става , казва ми се че това е най-новата версия. Може би има в настройките трябва да има опция да позволява свързване с тези сайтове.

6
Реално може да се тества това положение. Ако има един трак обработен с 98 , и ако има същия трак необработен и го получа , след обработване с по-новите версии може да се сравни резултата. Но поради субективизма е хубаво това да се извърши от един човек и ако имаш и по нови версии направи го с едната и другата и  ако може да чуем резултата за сравнение. Защото все си мисля , че с новите е по-добър звука. Просто предусилвателите са с много по-добри и цифрово-аналоговите преобразуватели също са от ново поколение.

7
Аз започнах от ХП , 98 ми е непознат. Но мисля , че би трябвало да е по-добре с новите неща. :D

8
Мерси , аз в сайта не се съмнявам. Ще се упражнявам в настройките и после на боклука. :D

9
Това стана след , като върнах заводските настройки. Админа трябва да е в час с това. И понятие си нямам от сървъри и сайтове.

10
От компа нямам проблем , само от таблета ОС му е андроид. Преинсталирах го и пак не работи , но 2-3 пъти в деня ме пуска. Нещата ще са по-сложни от преинстал и т.н.

11
chrom 41.0.2272.94  ТОВА ПИШЕ И НЕ МИ ПРЕДЛАГА ОБНОВЯВАНЕ.

12
Този надпис ми излиза на таблета , когато се опитвам да влезна в сайта. И отдолу този надпис
NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID, . Някой знае ли какъв е проблема , защото не може да се влезе в сайта.

13
Ако сериозно сте намислили да се занимавате. Мнение не ви трябва , само работа. И напред към про версията.Ако нещо не ви е ясно , мога да помогна.

14
Но силно препоръчвам тази Pro Tools First , с тази работя аз но Про версията  и смея да твърдя , че е една от най-добрите на музикалния пазар . С уговорката , че тук е във вариант за начинаещи с възможност за добавяне на 16 трака и 23 плъгина. Не съм сигурен за Free версията но мисля че може да си инсталирате допълнително плъгини с разширение ААХ. А и има хиляди видеа в нета , показващи повечето и функции и то на няколко езика. Дори и на Руски.
Забравих само да спомена , че машината ви трябва да e с процесор поне 2.2 - 2.7 GH и с RAM минимум 4GB , като е желателно да са 8GB. Предполагам че по тази причина сте имали неудачи с Audisyti.
Дано съм ви бил полезен да се забавлявате с музикалните ви идеи..

15
Audacity съм я виждал и мисля че е предостатъчна за обработване на аудио файлове. По скоро да сте имали проблем с настройките и, както и на хардуерно ниво на оборудването ви. Иначе ето ви един DAW , който преди 20г беше един от най-добрите в музикалната индустрия. Сега е безплатен. https://www.bandlab.com/products/cakewalk . Но прочетете първо хардуерните изисквания за него. Успех.

Страници: [1] 2 3 ... 6
: ??:??