Покажи участието - Fetishistkata

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Fetishistkata

Страници: [1]
1
Arogarn, благодаря ти за прекрасния отговор.

2
Супер позитивно ми звучи тази тема, а днес на това слънчице няма как да не съм щастлива, така че ще се включа.
Обичам слънцето, хубавото време и синьото небе.
Обичам новите запознанства.
Обичам да пия кафе с Ели в Бялото докато не свърши безвремието ни...
Обичам нощта.
Обичам да пиша.
Обичам да заспивам гушната.
Обичам да се събуждам със секс, когато слънцето изгрява.
Обичам да откривам нови места, хора, музика - всичко.
Обичам да се гримирам. Не значи, че не се харесвам, а че осъзнавам красивите си черти и ги подчертавам. Гримирането е изкуство.
Обичам изненади.
Обичам шоколад с банани, но САМО ако е сподолен, защото шоколада е за споделяне.
Обичам да чета любовна поезия (българска) лятото на терасата. Или през есента, когато вали.
Обичам да се смея.
Обичам да карам хората да се смеят.
Обичам да обичам!

3
swestan, че представянето ми е "интересно" какво трябваше да значи? На настроения съм. И това е много малка част от нещата, които бих могла да кажа за себе си.
Ще публикувам където и когато искам. При мен проблема е, че съм супер взискателна и много рядко съм доволна от себе си. Надявам се скоро, след някои нанесени поправки да публикувам нещо...
С пожелания за красива нощ, защото тя е по-вдъхновяващата част от денонощието и далеч не е за спане!

4
refab, прати каквото имаш да пращаш. Интересувам се от психология по принцип и усещам, че може би на места съм прекалено крайна в разбиранията си, реакциите си и оттам - нещата, които пиша. Може би говоря толкова за интимния свят на твореца и споделянето, защото имам някакви проблеми във връзката аз - другите. Интересно ми е колко точно хора биха оплюли това, което пиша в момента. И това, че ще предизвика коментари и реакции (сигурно повечето от тях негативни) ни най-малко не ме притеснява. Винаги съм избирала различното и нестандартното.

5
Разни ~> Представяне / Re: Представяне
« -: 17 януари 2012, 13:14 »
Аз съм от ония лудите, които имат постоянна нужда от комуникиране и нови запознанства. Чувствителна, емоционална съм и човек на изкуството. Пиша есета и разкази - имам какво да кажа. Прибързана, крайна и често живея рисковано. Латиното ми е страст - и танците, и музиката. Иска ми се да съм слънце, но съм сама и няма на кого да светя... Да, има у мен едно перманентно усещане за самота.

6
Въпросът ми е - социално ли е изкуството, или то е интимният свят на твореца, създаден единствено и само за него? В крайна сметка, това, което прави изкувството така въздействащо и истинско, е именно, че то не е създадено, за да служи практично на така наречаната „публика”, а е цел само по себе си, лек. Само дето в последно време хората сякаш са го комерсиализирали.
Пиша есе на тази тема, и тъй като много хора ми казват, че едно произведение не е завършено ако няма потребители, ми е интересно да видя всъщност и други мнения по въпроса. Разбира се, и аз имам какво да кажа, но по-късно.

Страници: [1]
: ??:??