Покажи участието - JujuBuju

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Теми - JujuBuju

Страници: [1]
1
Здравейте,
Въпросът ми е към музикантите в сайта - каква безплатна програма за аудио обработка може да ми препоръчате, която да има сходни функции и качество като Adobe Audition? Имам Audacity, но резултатите с нея не са особено добри, при използването на някои функции дори създава дефекти.
Да спомена, че съм съвсем начинаеща в ползването на подобна технология, та затова ми трябва безплатна, да си джвъджкам. Нямам професионални амбиции.

2
Здравейте,
Тъй като напоследък забелязвам как се водят едни високопарни спорове в коментарните полета, за сметка на горките автори, които се чудят дали изобщо половината от коментиралите са им прочели произведението, предлагам да се ограничи броя възможни коментари от един потребител по едно произведение, до два. Смятам, че два коментара са достатъчна възможност за аргументация.
Също така е добре да се регламентира, че коментарите следва да касаят конкретното произведение, а не принципни въпроси. За всичко останало има форум и лични съобщения.

3
Здравейте, група! Имам въпрос относно авторските права на песен. Имам готова мелодия, която искам да приведат в "търговски вид". За целта трябва да я изпратя на някой, който да ми направи аранжимент. Как се уреждат авторските права в този случай? В последствие как мога да докажа кой е авторът ако случайно някой реши да използва мелодията?

4
Весели празници!

°.˛*.˛.°★。˛°★* ****★* *˛.
. ˛ _█_*.*.*/ ♥ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
.. (´• ̮•)*˛°*/♫.♫\*˛.*˛_Π_____. * ♥ ˛*
.°( . • . ) ˛°/• '♫ ' •\.˛*/______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°|田田 |門|╬╬╬╬╬

5
Здравейте,
Често ми се е случвало да си спомням откъслечно стихчета от детството или тийнейджърските ми години, но да не мога да открия автора или целия текст. Затова реших да направя тема, в която, сред това общество на творчески личности, има по-голямя възможност да бъде разпознато някое произведение.

Това са стихчета, които търся от известно време:


Васил Ив. Стоянов - "Събут крак":

"Уморих се - цял час стана
как обувам своя крак.." и пр.


Това стихотворение беше в илюстрирана книжка от детството ми, не знам кой е автора. Започва така:
"Стана тя каквато стана,
жабчето простуда хвана..."
И продължава с това, как щъркелът дошъл да излекува жабчето и т.н.


Моля, ако някой се сеща къде да ги открия, да пише!

Страници: [1]
: ??:??