Покажи участието - Иван

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Иван

Страници: [1]
1
Само за тъй нареченият протокол - чети първо  :lol: Не съм писал точно Моцарт, а май че е той понеже не помня кой точно беше. Е може би Бах, но не това е важното.

ПП:
Значи да обобщим. Ако не си учил за художник примерно, но ти идва от вътре да правиш невероятни картини значи, че не си творец, така ли? А всеки който  знае тънкостите на граматиката е супер творец?  :lol:  От глупавите ти изказвания значи, че ако напишеш правилно какво си правил с извинения в тоалетната това е литературно произведения  :lol: По твоята логика. О, да това ще е много изискано произведение  :lol: Май, май не си чувала за Вазов на който са му писали 2 когато е направил преразказ на собственото му произведение за домашното  на внука му.  :lol: Със сигурност някой с твоята "гениална" мисъл му е дал оценка 2 смятайки, че самият Вазов не знае за какво е писал.  :lol:

2
Цитат на: rimpo

Майче, това означава ли,че "посмъртно няма да ме четеш"???? :( И още означава ли да не публикувам повече в сайта, а " да си ги пиша в тетрадките и да ги рецитирам в къщи пред роднините" моите неща??????? :( С почит към теб: РИМПО  :santa:

 :lol: Че какво ти пука дали Изречена  ще ти чете нещата?  :D Тя разбира от поезия колкото аз от китайски.  :lol: Граматиката е хубаво нещо, но не тя прави поезията. Тя само помага за да има по-голямото въздействие написаното и да е по-красиво.  Ако я слушаш сигурно Леонардо Да Винчи според нея въобще не е художник понеже той доколкото знам не е учил за художник, проектите му за хеликоптер или подводница не са творения, а групости понеже не е физик или произведенията на Моцарт ли беше са просто дрънканици понеже е бил сляп по рождение.

ПП:
Поезията е израз на това което тайш в сърцето, а не просто поредица от думи.

3
Много глупости някой тук изписаха правейки се виж ме кой съм аз имам само шестици и петици по Български. Когато има грешки по-добре е да помогнеш на направилият грешки вместо само да го обиждаш, че бил неграмотен или да му триеш произведението с което обиждаш хората и ги отказваш от това да творят. Явно за хора като теб ivaylo1959 само хората с перфектна граматика са способни на творчесто, а всички други сме малоумници защото точно това излиза от твойте писания тук. Явно ти се мислиш за най-великият творец на света щом не правиш грешки без значение дали произведенията ти въздействат на някой. За теб явно съдържанието няма никаква стойност.

4
 :x  вземи се скрий. Пишех си превода и докато го напиша сесията истече и целият ми труд отиде на вятъра. Мисля, че имам право да съм ядосан. Темата е от цяла вечност тук, но никой от екипа не си направи труда даже да я погледне. Никакво уважение към потребителите. Срамота.

ПП:
Щом си копирам нещата, че не всички го пазя напускам. Този сайт е отвратителен. продължителноста на сесията лесно се сменя дори и от начинаещ. Можеше да я направят 1ч, а не 10-на мин.

5
Ами ако си си го инсталирал на Български си го имам. Аз съм пробвал и Ubunto и Debian и при инсталацията се избира. Като си сложа пак Линукс ще ти кажа, но доколкото помня е лесно.

6
Здравейте,
искам да попитам защо търсачката не работи? Пускам да търси и не излиза,че няма нищо, а

Column 'title' in where clause is ambiguous

7
Въпроса не е само до писането. Може да разглеждаш сайта и да спреш за малко и ако после решиш да продължиш или да качиш нещо се оказва, че си изритан.  :x

8
Да така е. Доста си е удобно човек да си влиза без всеки път да въвежда ника и паролата си. Даже не е ясно колко време е след като не си правил нищо те изхвърля. Сигурно 10-15 мин.

9
Здравейте,
моето предложение е да се добави по-добра система за вход позволяваща работа със сесий понеже става така, че пиша нещо, оставям го за малко и после щом го допиша и натисна да се добави излиза, че сайта ме е "изритал" и всичко писано отива на вятъра ако не си го записал някъде. Мерси.

10
Нямах време всичко да чета, но мисля че никой не се е сетил за това:
1. прави се конкурс и избрани стихове от всички разделени в няколко категорий който ще се сложат в стихосбирката.
2. Прави се конкурс и за дизайн на стихосбирката и страниците който да кажем ще разделят различните теми със стихове.
3. Всеки който има профил по сайтове или форуми и е разрешено да сложи "реклама" да сложи на стихосбирката.
4. Стихосбирката се прави във 3 варианта, 2 като за начало. Във вид на PDF книжка да кажем и Флаш Вариант. (така може да се избегне и плащането на пари ако се направи в електронен вариант който да се качи тук)

Страници: [1]
: ??:??