Покажи участието - Bezzhichen

Покажи участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.


Публикации - Bezzhichen

Страници: [1] 2 3
1
Добре де, наистина ли не разбирате какви баналности с претенции за псевдоученост са написани в това "произведение"?

2
Защо, по дяволите, ако натисна погрешка 1 в оценките, не мога да се върна. Тъй като не искам да давам оценка изобщо - смятам го за екстремално инфантилно. В такъв случай давам оценка 5 без да съм прочел или видял, или слушал. Софтуерът - най-голямата грешка на човечеството след войните и финансовия "капитал"...
 

3
От много години съществува един малък проблем. Но може би е трудно решим. Когато се пише коментар, ако без да искаш натиснеш бутон за някаква друга функция( което особено често се случва с телефони, поради безумно неудобните им клавиатури - за да ме разберат по-младите -   keyboards) всичко написано изчезва и няма връщане назад. Просто текстът го няма. Разбира се, в такива моменти просто се отказваш от коментара.

4
Горещо поддържам! Писал съм го същото още миналата година, когато одобрих с възторг (е, не телешки !) новия вид и възможности на сайта!

5
Всичко е ясно. Само не разбрах едно: Защо точно този разказ трябваше да бъде класиран на първо място. Може ли малко обяснения за бавно загряващите?

7
По никакъв начин не мога да слушам музика с телефона си Samsung Galaxy S4 в сайт "Откровения"  Дава ми грешка. А иначе записани музикални файлове - напр.  mp3, слушам без проблем. Може би трябва да заредя някакъв player.  но какъв? Идеи,  съвет?  Благодаря ви! Грешката е "Error loading playable sources".

8
Разни ~> Лафче / Re: Колко струва?
« -: 21 юли 2016, 22:40 »
А за какво ти е изобщо да издаваш нещо? Не е ли писане/рисуване/фото и т.н. за удоволствие? .. .

9
Но като имаме пример с "Игрок" на Достоевски, много трудна тема е поставил Перперикон! Успех на участващите.

10
Прочетете речниците, а не Google.  Думата, правилно написана, е "криволичещ". Преди 50 години я учихме в първи клас. Ама тогава имаше истинско образование и строги критерии.11
По мое мнение може да е просто запазен знак като тези на автомобилите например. Защо да не е, например,стилизирано "О", както предлагаше някой?

12
Тези "Младите Успели Българи", които търсят хора с нулева толерантност към граматичните грешки, са с ужасяваща граматична неграмотност. Във великия български език  не съществува правило да се пишат с главни букви думи, които не са имена, или не са начална буква на изречението.

13
А на 27 март какво ще покажете и къде? Варненският театър... !

14
Честит празник на всички Българи!

15
Новият вариант на софтуера и на страниците е фантастичен! Много ми харесва! И също - модерен! И веднага го ползвах. :lol:
БРАВО! И ние трябва и ще помогнем.

 Аз, като малко по-отлитнал по координатата на времето, съм малко консервативен и затова ще добавя, че някои варианти в табличен вид и индексиране ми бяха слабост. Например нареждане по вид произведение или по дата.

И може би не съм разбрал още как, но ми се струва, че от коментара на някого няма линк към произведението, което той или тя са коментирали... А, по-късно видях стрелката нядясно и нагоре... Е, извинявам се за пропуска, ама наистина новата версия е много готина...

Страници: [1] 2 3
: ??:??