Петиция за Vampire kisses филм

Автор Тема: Петиция за Vampire kisses филм  (Прочетена 2115 пъти)

H`I`M`_G1rL

  • Маниак
  • ****
  • Публикации: 66
Петиция за Vampire kisses филм
« -: 08 юли 2009, 15:31 »
Книгите от поредицата "Вампирски целувки" (Vampire kisses) са изключително интересни, смея да твърдя, че дори повече от "Здрач" (казвам го с риск да си навлека гнева на някой twilight фен). "Вампирски целувки" все още не са излезли в България, което е наистина жалко. Ще бъде чудесно ако заснемат филм по книгите, тъй като поредицата ще се популяризира и ще бъде възможно издаването й в повече страни, включително България.

 Тази подписка е създадена от български фенове на поредицата и на 29.07.2009 ще се изпрати на авторката. Нека заедно помогнем на един филм да види бял свят :)

http://www.ipetitions.com/petition/VK_movie/

Ето и малко инфо за книгите:

"Вампирски целувки" е поредица романи написани от авторката Елън Шрайбер. Книгата ни запознава с 16 годишната Рейвън Мадисън, готик - момиче, живеещо в Дулсвил, което непрестанно се оплаква, че няма с какво да се занимава.       
Имението на върха на Хълма Бенсън е стояло празно с години.Но един ден,то вече изглежда заселено и неговият мистериозен и красив обитател Александър Стърлинг става причина за много клюки в града.Рейвън,обсебена от темата за вампирите,счита себе си за аутсайдер в градчето Дулсвил,и е решена да открие истината за мистичния Александър.Започвайки да го опознава,искрите между тях се засилват и тя попада в множество неочаквани ситуации.Възможно ли е Александър да осъществи нейната заветна мечта?Но любовта винаги има своите усложнения-особено,когато може да бъде събудена единствено през нощта.

Това съм аз. Единно цяло ... отблясъци на мръсно огледало.

kukudiva

  • Новак
  • *
  • Публикации: 8
Re: Петиция за Vampire kisses филм
« Отговор #1 -: 13 юли 2009, 22:44 »
Тъй като съм прочела цялата поредица на Здрач,а в момента чета Вампирски целувки се изкушавам да задам въпроса :никой ли не вижда приликата между двете книги ,конкретно Здрач и Вампирски целувки /така се казват двете първи книги на поредиците за тези,които не са ги чели/?
Елан Шрайбер е написала първата книга през 2003 г.,а Стефани Майер през 2005 г.
Свалям шапка на  Г-жа Майер доразвила е темата перфектно,но.... идеята май не е нейна.:?
Аз лично виждам доста прилики,а вие?

H`I`M`_G1rL

  • Маниак
  • ****
  • Публикации: 66
Re: Петиция за Vampire kisses филм
« Отговор #2 -: 14 юли 2009, 15:51 »
Наистина приликите са големи, но мога да добавя още една вампирска поредица в спора - "Vampire diaries" ("Вампирски дневници"). Първата книга е издадена през 1991 година, авторката е Лиса Джейн Смит (L. J. Smith). И там се разказва за двама влюбени: Елена и Стефан - наскоро преместил се в града вампир. Явно темата за наивните момичета и техните вампирски половинки е доста популярна.
Това съм аз. Единно цяло ... отблясъци на мръсно огледало.