Колкото до
това да се извиня, не аз, а сайта трябва да ми се извини, защото благодарение на мен и такива като мен, които безплатно им предоставяме стиховете си, те печелят пари, а за награда
нахалници като Ники, със статут на публикуващи редактори, предизвикват нарочно поетични войни в сайта. Би трябвало
да има правилник, който забранява на нея и подобните на нея, да
вземат страна в споровете между пишещите в сайта и още по-малко да имат право, да пишат субективните си коментари под нашите стихове.
Нейното субективно мнение изобщо не ме интересува и след като аз
не съм го поискала, тя няма право да ми го натрапва, да си го държи за нея, а ако стихът ми действително не отговоря на правилата на сайта и не е поезия, тогава да не го публикува, а не след като е публикуван да ми казва, че не бил поезия. Тя трябва да ми се
извини, защото аз и такива като мен, всички ние пишещите в този сайт,
сме всъщност нейните работодатели, благодарение на нас тя получава заплата, ако не сме ние тя ще е безработна.
Права е, аз ви казвам. Някакви, ще й таковат и ще взимат заплати на неих, даже наш гръб, сега...Е, не е честно. И някаква ми ти Ники...И аз съм работодателка, така да се каже, само да не ми кръцнете от хонорара след това мое изхвърляне, в защита на справедливостта, че направо ще станеме на кълбета...в нета или във всички небета по всики планети. Така си е.