May 4, 2019, 11:28 PM

Вестоносецът 

347 0 2

© Светлана Тодорова All rights reserved.

Произведението е включено в:

Свързани произведения

Comments

Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • meteor (Perpetuum Mobile)
  Благодаря от името на Светлето и от мое име, Админ! В този случай - книгата е в комплект с аудио-диск на целия текст - който го чета аз. Романа скоро ще бъде качен в книжарницата, защото е издаден отдавна. Диска обаче няма да има картинки по него - решихме така, за да е по-евтина продукцията като цяло. Затова ще има само снимка на романа "Минерва Господарката на Нове". Със Светлето имаме доста съавторски неща през годините, благодарение на нейните смели идеи. В случая съм напълно съгласен, че принципно нещата би трябвало да са както си посочил в точка 1 и 2 - но ние наистина се знаем със Светлана от доста време и проблем с авторството няма да имаме (помежду си). Тя ми е подарила много текстове за мои песни и обратното - и аз каквото мога правя за да реализирам нейните идеи. На мен ми допада това, че си дал възможност за неограничено публикуване на музика и аудио. Това е един стимул за музикантите и за тези които четат текстове.
 • admin (Георги Колев)
  Пускам го, обаче в моите представи правилният начин за публикуване като общо в платформата е следния:
  1. Светлана публикува текста в раздел проза, като част от произведение.
  2. Антоан публикува аудио прочит като свързано произведение към текста на Светлана, тъй като той е автор на прочита.

  По принцип няма пречка в сайта да се публикува и от близък на автора човек или съавтор, ако авторът няма възможност, но е дал съгласие и това е упоменато (както е тук).
  Но обяснявам как съм се опитал да го направя процеса в платформата, приемам и съвети и критики за подобрение на процеса, може сегашния да е тромав и неясен и да измислим нещо по-оптимално.

© 2003-2019, Georgi Kolev. All rights reserved. The works are the property of their authors.