Aug 1, 2020, 9:06 PM

Докато Смъртта ни раздели 

Collages
64 0 5

© CoronaDimos All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, Пепи!
  • Поздравления! И шрифтът, и акцентът с главната буква са на място!

    Безжичен - което пишеш за граматиката, то си важи там, където е прието да се спазва. Не се заглеждаш по реклами, билбордове, афиши? Според мен много добре му се е получило.
  • Сега ми светна, че сигурно имаш предвид размера на буквите - едни са големи, други малки. Прав си, като се замисля май и мен взе да ме дразни. Аз ги зададох правилно. Само Смъртта написах с главна буква. Но понеже ми допадна самия шрифт... той пък ги показа, така. Карай да върви... Иначе си прав в забележката си. Има една подробност обаче - в гимназията не са ви учили, че Смъртта е и реален персонаж от духовният свят. А всяко собствено име се пише с главна буква.
  • За оправдание ще кажа, че не бях много в час...(със средно образование съм), пък сега съвсем. В случая Смъртта е лично име, а не просто състояние на неживост.
  • Не знам какво изразява, но в правилния български език само началната буква, дори и в заглавие, е главна. Всички останали, каквото и да изразяват, са малки. Едно време нас ни учиха и много държаха на правилния български език, дори и особено там - в математическата гимназия. За сега - като гледам и чета как се пише тук - съвсем не съм сигурен.
Random works
: ??:??